Връщане и замяна

Съгласно общите условия за ползване на сайта:


            VI. Отказ и връщане на поръчката


    28. Потребителят има право да се откаже от подадената заявка за поръчка в рамките на 1 работен ден от датата на подаването й, като свърже с екипа на www.Eaglesdent.com чрез email или телефон.

    29. Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка да се откаже от сключения договор в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката. Ако потребителят се откаже в указания срок, следва да уведоми продавача чрез телефонно обаждане, чрез имейл – office@eaglesdent.com или чрез попълване на формата за връщане на стоката налична на сайта. Потребителят трябва да върне стоката в нейната оригинална опаковка, с оригиналните етикети, без индикации, че стоката е била употребявана, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин /дезинфекцирана, автоклавирана и др./ и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Ако липсва опаковката, част от нея или е нарушена нейната цялост, ще откажем връщането на стоката. Разходите по връщане на стока са за сметка на КЛИЕНТА.

    30. След получаване на върната стока и прегледа й, продавача възстановява на потребителя заплатената от него цена /без разходите за обратна доставка до www.Eaglesdent.com / не по-късно от 20 работни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор. Връщането на парите e по банкова сметка предоставена от клиента.

    31. Всеки клиент може да се възползва от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по избор.

    32. Отворени и/или разопаковани полимерни материали, продукти за еднократна употреба, продукти и материали за дезинфекция и отпечатъчни материали не могат да се връщат поради естеството на продуктите.